Featured

The Op-Sound is één van de vele bands uit de jaren 60 , die veelvuldig hebben opgetreden in de Roosendaalse wijkhuizen. Het Fatimahuis, St. Josephhuis, het Gebouwke en het Eurohonk aan het Knipplein, dat tevens de thuishaven was van The Op-Sound. Het was ook de locatie waar de bloeiende Fanclub zijn fan avonden hield.

Ook in de regio en ver daar buiten werd veelvuldig opgetreden. Nationale bekendheid was er door optredens op Flight to Lowlands Paradise in de Jaarbeurs in Utrecht, Porgey & Bess in Terneuzen, het KRO – Songfestival in de Kring en een optreden in de radioshow van Jos Brink, de Popshow Boem buiten de deur n.a.v. het verschijnen van de eerste single: The Most Beautiful legs in town.

De muzikaal actieve periode duurde van 1964 tot augustus 1969. In het begin als “The Flying Stars” later als “The Op-Sound”. Toen is hun veel te lange sabbatical die zo’n 45 jaar duurde, ingetreden. Na hun actieve loopbanen hebben de vier oud leden (Piet van Trijp, Fred Baarda, René de Kok en Bas den Ridder) in 2014 de gitaren en drums weer opgepakt en hebben zich weer op de muziek gestort. Natuurlijk de muziek uit de jaren 60.

Op vrijdag 1 december verzorgt The Op-Sound een diner Dansant in Restaurant de Signoor, Bloemenmarkt 14 in Roosendaal.

We gaan er een gezellige jaren-60 avond van maken.

Voor reserveringen kunt u bellen naar De Signoor. Telefoon: 0165547425 (alle dagen tussen 16:00 en 22:30 uur). Iedereen is van harte welkom.